Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2013-08-15 14:34

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Livsmedelsvetenskap - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Hitta forskaren!

Välj ämne och hitta forskare och publikationer i vår forskningsdatabas.

Livsmedelsvetenskap

Del av forskningsområdet Lantbruksvetenskap, skogsbruk och fiske

Underliggande ämnen

Senaste publikationer

Replicating projects for comparative research: Mistra Urban Futures’ experiences with comparative work on knowledge exchange, food and transport
Warren Smit, Elma Durakovic, Rike Sitas, Magnus Johansson, Gareth Haysom et al.
In: Simon, D., Palmer, H. and Riise, J. (eds.), "Comparative urban research from theory to practice: Co-production for sustainability", Bristol, Policy Press, Kapitel i bok 2020
Kapitel i bok

Working with the Gothenburg food system: Civil servants and researchers connected through the Urban Rural Gothenburg Research Forum
Kristina Fermskog, Karin Ingelhag, Mirek Dymitrow
4th Mistra Urban Futures Annual International Conference: “Lessons, Impacts and Outcomes”, Cutler’s Hall, 14–18 October 2019, Sheffield, UK, Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet) 2019
Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)

What is meaningful collaboration? Reflections from work on food systems and urban regeneration
Warren Smit, Per-Arne Nilsson, Joakim Nordqvist, Monika Månsson, Gunilla Almered Olsson et al.
4th Mistra Urban Futures Annual International Conference: “Lessons, Impacts and Outcomes”, Cutler’s Hall, 14–18 October 2019, Sheffield, UK, Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet) 2019
Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)

Food systems sustainability: An examination of different viewpoints on food system change
Gareth Haysom, Gunilla Almered Olsson, Mirek Dymitrow, Paul Opiyo, Nick Taylor Buck et al.
Sustainability, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Can a city feed itself? Innovations in City–Region Food Systems from a Swedish perspective
Shelley Kotze, Mirek Dymitrow, Karin Ingelhag
4th Global Food Security, Food Safety & Sustainability Conference,10–11 May 2019, Montreal, Canada, Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet) 2019
Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)

Visar 51 - 58 av 58

Namn Titel Organisation
Strandhagen, Elisabeth Föreståndare, biträdande Svensk Nationell Datatjänst, SND
Torén, Kjell Seniorforskare Avd för samhällsmedicin och folkhälsa
Wanselius, Julia Doktorand Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Åberg, Helena Universitetslektor Institutionen för kost- och idrottsvetenskap

Visar 51 - 58 av 58

Visar 31 - 40 av 222

2018

Bulletin of Geography. Socio-Economic Series (Volume 40)
Mirek Dymitrow, Keith Halfacree
Bulletin of Geography. Socio-Economic Series (De Gruyter), Special / temanummer av tidskrift 2018
Special / temanummer av tidskrift

An Empowerment-Based School Intervention in a Low Socioeconomic and Multicultural Area
Linus Jonsson, Andreas Fröberg, Peter Korp, Christel Larsson, Christina Berg et al.
International Society of Behavioral Nutrition and Physical Activity (ISBNPA), Abstract Book, 2018, Poster (konferens) 2018
Poster (konferens)

Challenges in assessing the health risks of consuming vegetables in metal-contaminated environments
A. Augustsson, T. Uddh-Soderberg, M. Filipsson, I. Helmfrid, M. Berglund et al.
Environment International, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2018
Artikel i vetenskaplig tidskrift

2017

Insects as a Culinary Ingredient - Consumer Acceptance and Neophobia
Karin Wendin, Cecilia Norman, S Forsberg, F Davidsson, A Josell et al.
12th Pangborn Sensory Science Symposium. 24-27 August, Rhode Island, USA, Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet) 2017
Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)

Eat’em or not? Insects as a Culinary Delicacy
Karin Wendin, Maud Langton, Cecilia Norman, Sarah Forsberg, Fredrik Davidsson et al.
10th International Conference on Culinary Arts and Sciences Proceedings. Copenhagen, Denmark., Paper i proceeding 2017
Paper i proceeding

Visar 31 - 40 av 222

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2013-08-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?