Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2013-08-15 14:34

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Näringslära - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontaktformulär








 


OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!




Näringslära

Del av forskningsområdet Hälsovetenskaper

Senaste publikationer

Four-Week Omega-3 Supplementation in Carriers of the Prosteatotic PNPLA3 p.I148M Genetic Variant: An Open-Label Study
C. S. Kuttner, Rosellina Margherita Mancina, G. Wagenpfeil, F. Lammert, C. S. Stokes
Lifestyle Genomics, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Middelhavskostens velsignelser?
Dag Thelle
Tidsskrift for den Norske Laegeforening, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Nutrition impact symptoms are related to malnutrition and quality of life - A cross-sectional study of patients with chronic liver disease.
Catarina Lindqvist, Frode Slinde, Ammar Majeed, Matteo Bottai, Staffan Wahlin
Clinical nutrition (Edinburgh, Scotland), Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Optimizing School Food Supply: Integrating Environmental, Health, Economic, and Cultural Dimensions of Diet Sustainability with Linear Programming
P. E. Colombo, E. Patterson, L. S. Elinder, Anna-Karin Lindroos, U. Sonesson et al.
Int J Environ Res Public Health, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Randomized study of the effects of cocoa-rich chocolate on the ventricle–arterial coupling and vascular function of young, healthy adults
T. Pereira, Jacqueline Bergqvist, C. Vieira, Bente Grüner Sveälv, J. Castanheira et al.
Nutrition, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Dietary sources of free sugars in the diet of European children: the IDEFICS Study
M. I. M. Graffe, V. Pala, S. De Henauw, Gabriele Eiben, C. Hadjigeorgiou et al.
European Journal of Nutrition, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

The Association of Olfactory Function with BMI, Appetite, and Prospective Weight Change in Dutch Community-Dwelling Older Adults
Kristina S. Fluitman, H. J. Nadar, D. S. Roos, H. W. Berendse, B. J. F. Keijser et al.
Journal of Nutrition Health & Aging, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 101 - 114 av 114

Namn Titel Organisation
Sundh, Valter Statistiker Sektionen för psykiatri och neurokemi
Torén, Kjell Seniorforskare Avd för samhällsmedicin och folkhälsa
van Odijk, Jenny Universitetslektor/dietist Avd för invärtesmedicin och klinisk nutrition
Winkvist, Anna Professor Avd för invärtesmedicin och klinisk nutrition
Wold, Agnes Professor/överläkare Avd för infektionssjukdomar
Åberg, Helena Universitetslektor Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Öhman, Lena Universitetslektor Avd för mikrobiologi och immunologi

Visar 101 - 114 av 114

Visar 1 - 10 av 407

2019

Four-Week Omega-3 Supplementation in Carriers of the Prosteatotic PNPLA3 p.I148M Genetic Variant: An Open-Label Study
C. S. Kuttner, Rosellina Margherita Mancina, G. Wagenpfeil, F. Lammert, C. S. Stokes
Lifestyle Genomics, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Middelhavskostens velsignelser?
Dag Thelle
Tidsskrift for den Norske Laegeforening, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Nutrition impact symptoms are related to malnutrition and quality of life - A cross-sectional study of patients with chronic liver disease.
Catarina Lindqvist, Frode Slinde, Ammar Majeed, Matteo Bottai, Staffan Wahlin
Clinical nutrition (Edinburgh, Scotland), Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Optimizing School Food Supply: Integrating Environmental, Health, Economic, and Cultural Dimensions of Diet Sustainability with Linear Programming
P. E. Colombo, E. Patterson, L. S. Elinder, Anna-Karin Lindroos, U. Sonesson et al.
Int J Environ Res Public Health, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Randomized study of the effects of cocoa-rich chocolate on the ventricle–arterial coupling and vascular function of young, healthy adults
T. Pereira, Jacqueline Bergqvist, C. Vieira, Bente Grüner Sveälv, J. Castanheira et al.
Nutrition, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Dietary sources of free sugars in the diet of European children: the IDEFICS Study
M. I. M. Graffe, V. Pala, S. De Henauw, Gabriele Eiben, C. Hadjigeorgiou et al.
European Journal of Nutrition, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

The Association of Olfactory Function with BMI, Appetite, and Prospective Weight Change in Dutch Community-Dwelling Older Adults
Kristina S. Fluitman, H. J. Nadar, D. S. Roos, H. W. Berendse, B. J. F. Keijser et al.
Journal of Nutrition Health & Aging, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 1 - 10 av 407

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2013-08-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?