Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lung cancer risks in rela… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Lung cancer risks in relation to vegetable and fruit consumption and smoking

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Ragnar Rylander
Gösta Axelsson
Publicerad i INTERNATIONAL JOURNAL OF CANCER
Volym 118
Nummer/häfte 3
Sidor 739-743
ISSN 0020-7136
Publiceringsår 2006
Publicerad vid Institutionen för medicin, avdelningen för samhällsmedicin och folkhälsa
Sidor 739-743
Språk en
Länkar dx.doi.org/10.1002/ijc.21384
Ämnesord united-states, women, diet, men, nonsmokers, nutrition, cohort, sweden
Ämneskategorier Cancer och onkologi
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?