Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Monitoring and control of… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Monitoring and control of batch and Fedbatch Cultures of Saccharomyces cerevisiae by Calorimetry

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Christer Larsson
Gunnar Lidén
Anders Blomberg
Claes Niklasson
Publicerad i Pure and Applied chemistry
Volym 65
Nummer/häfte 9
Publiceringsår 1993
Publicerad vid Botaniska institutionen
Språk en
Ämneskategorier Industriell bioteknik
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?