Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

The effect of milk and fe… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

The effect of milk and fermented milk on iron absorption and iron status in ileostomy subjects

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Tidehag Per
Ann-Sofie Sandberg
Wing Kenneth
Hallmans Göran
Henrik Andersson
Maria Türk
Stig Holm
Grahn Eva
Publicerad i American Journal of Clinical Nutrition
Volym 62
Sidor 1234-1238
ISSN 0002-9165
Publiceringsår 1995
Publicerad vid Institutionen för invärtesmedicin, Avdelningen för klinisk näringslära
Sidor 1234-1238
Språk en
Ämneskategorier Näringslära
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?