Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Effects of low-fat milk a… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Effects of low-fat milk and fermented low-fat milk on cholesterol absorption and excretion in ileostomy subjects

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Henrik A. Andersson
Ingvar Bosaeus
Lars Ellegård
Eva Grahn
Göran Hallmans
Stig Holm
Per Tidehag
Ann-Sofie Sandberg
Publicerad i European Journal of Clinical Nutrition
Volym 49
Sidor 274-281
ISSN 0954-3007
Publiceringsår 1995
Publicerad vid Institutionen för invärtesmedicin, Avdelningen för klinisk näringslära
Sidor 274-281
Språk en
Ämneskategorier Näringslära
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?