Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Fermented or fresh vegeta… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Fermented or fresh vegetables decrease the post-prandial blood glucose and insulin levels in healthy persons

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Inga Torsdottir
R Blomqvist
Rolf Ekman
Barbro Hagander
Ann-Sofie Sandberg
Publicerad i Scandinavian Journal of Nutrition/Næringsforskning
Volym 36
Sidor 4-7
ISSN 1102-6480
Publiceringsår 1992
Publicerad vid Institutionen för klinisk neurovetenskap
Sidor 4-7
Språk en
Ämneskategorier Näringslära
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?