Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Human iron absorption fro… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Human iron absorption from bread: Inhibiting effects of cereal fiber, phytate and inositol phosphates with different numbers of phosphate groups

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Mats Brune
Lena Rossander-Hulthén
Leif Hallberg
Anne Gleerup
Ann-Sofie Sandberg
Publicerad i Journal of Nutrition
Volym 122
Sidor 442-449
ISSN 0022-3166
Publiceringsår 1992
Publicerad vid Institutionen för invärtesmedicin
Sidor 442-449
Språk en
Ämneskategorier Näringslära
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?