Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

The association of substi… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

The association of substituting carbohydrates with total fat and different types of fatty acids with mortality and weight change among diabetes patients.

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Marjo J Campmans-Kuijpers
Ivonne Sluijs
Ute Nöthlings
Heinz Freisling
Kim Overvad
Heiner Boeing
Giovanna Masala
Salvatore Panico
Rosario Tumino
Sabina Sieri
Ingegerd Johansson
Anna Winkvist
Verena A Katzke
Tilman Kuehn
Peter M Nilsson
Jytte Halkjær
Anne Tjønneland
Annemieke M Spijkerman
Larraitz Arriola
Carlotta Sacerdote
Aurelio Barricarte
Anne M May
Joline W Beulens
Publicerad i Clinical nutrition (Edinburgh, Scotland)
Volym 35
Nummer/häfte 5
Sidor 1096–1102
ISSN 1532-1983
Publiceringsår 2016
Publicerad vid Institutionen för medicin, avdelningen för invärtesmedicin och klinisk nutrition
Sidor 1096–1102
Språk en
Länkar dx.doi.org/10.1016/j.clnu.2015.08.0...
Ämneskategorier Hälsovetenskaper, Epidemiologi, Näringslära

Sammanfattning

Substitution of carbohydrates with fat in a diet for type 2 diabetes patients is still debated.

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?