Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Matlagning i hemmet: från… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Matlagning i hemmet: från osynligt till jämställt? Recept och tidsstudier berättar

Kapitel i bok
Författare Marianne Pipping Ekström
Päivi Palojoki
Publicerad i Mat och ätande: Sociologiska perspektiv. Neuman, Nicklas (red.)
Sidor 353-376
ISBN 9789144131672
Förlag Studentlitteratur
Förlagsort Lund
Publiceringsår 2019
Publicerad vid Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Sidor 353-376
Språk sv
Ämneskategorier Lärande, Sociologi, Genusstudier
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?