Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Om samhälle #EfterCorona… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Om samhälle #EfterCorona

Övrigt
Författare Adrián Groglopo
Publicerad i Tidskrift Kontext
Förlag Kontext
Förlagsort Stockholm
Publiceringsår 2020
Publicerad vid Institutionen för socialt arbete
Språk sv
Länkar https://www.patreon.com/kontext?fbc...
Ämneskategorier Globaliseringsstudier, Statsvetenskap (exklusive studier av offentlig förvaltning och globaliseringsstudier), Social och ekonomisk geografi, Medie- och kommunikationsvetenskap, Annan samhällsvetenskap, Socialt arbete, Sociologi (exklusive socialt arbete, socialpsykologi och socialantropologi), Filosofi, Etik, Idé- o lärdomshistoria, Kulturstudier

Sammanfattning

Ett samtal om läget i samhället och världen #EfterCorona, och som anordnades av Tidskriften Kontext. Samtalet presenterades som en studiecirkel och hade som syfte att lyfta fram olika texter som behandlar samhället och pandemin. Här presenterade jag två artiklar: den ena av den argentinska politologen Atilio Boron och den andra av den mexikanska/argentinska filosofen Enrique Dussel. Båda texterna har översatts av Adrián Groglopo och samtalet om #EfterCorona utgick från dessa texter.

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?