Till sidans topp

Sidansvarig: Växeln
Sidan uppdaterades: 2018-11-25 19:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Anna Winkvist - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Anna Winkvist

Professor

Anna Winkvist
Professor
Akademisk grad: Docent,
anna.winkvist@nutrition.gu.se
031-786 3728
0706-616217

Postadress: Su sahlgrenska, 41345 Göteborg
Besöksadress: Vita stråket su , 41345 Göteborg


Avd för invärtesmedicin och klinisk nutrition vid Institutionen för medicin (Mer information)
SU Sahlgrenska
413 45 Göteborg
0313421000
Fax: 0 317863101
Besöksadress: Vita stråket SU , 413 45 Göteborg

Senaste publikationer

Serum metabolite profiles of habitual diet: evaluation by H-1-nuclear magnetic resonance analysis
Helen Lindqvist, Millie Rådjursöga, Daniel Malmodin, Anna Winkvist, L. Ellegard
American Journal of Clinical Nutrition, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Dairy Products and Cancer Risk in a Northern Sweden Population
L. M. Nilsson, Anna Winkvist, A. Esberg, J. H. Jansson, P. Wennberg et al.
Nutrition and Cancer-an International Journal, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Changes in food intake patterns during 2000-2007 and 2008-2016 in the population-based Northern Sweden Diet Database
Ena Huseinovic, A. Hornell, I. Johansson, A. Esberg, B. Lindahl et al.
Nutrition Journal, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Serum cortisol and vitamin D status are independently associated with blood pressure in pregnancy
Linnea Bärebring, Maria O'Connell, Anna Winkvist, Gudmundur Johannsson, Hanna Augustin
Journal of Steroid Biochemistry and Molecular Biology, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Occupational stress is associated with major long-term weight gain in a Swedish population-based cohort
Sofia Klingberg, Kirsten Mehlig, Ingegerd Johansson, Bernt Lindahl, Anna Winkvist et al.
International Archives of Occupational and Environmental Health, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Dairy Product Intake and Cardiometabolic Diseases in Northern Sweden: A 33-Year Prospective Cohort Study
I. Johansson, A. Esberg, L. M. Nilsson, J. H. Jansson, P. Wennberg et al.
Nutrients, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Timing of eating across ten European countries - results from the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) calibration study.
Ena Huseinovic, Anna Winkvist, Heinz Freisling, Nadia Slimani, Heiner Boeing et al.
Public health nutrition, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 51 - 60 av 112

2015

Maternal Prepregnant Body Mass Index and Gestational Weight Gain Are Associated with Initiation and Duration of Breastfeeding among Norwegian Mothers
Anna Winkvist, Anne Lise Brantsæter, Martin Brandhagen, Margaretha Haugen, Helle Margrete Meltzer et al.
The Journal of nutrition, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2015
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Isocaloric substitution of carbohydrates with protein: The association with weight change and mortality among patients with type 2 diabetes
M.J.E. Campmans-Kuijpers, I. Sluijs, U. Nöthlings, H. Freisling, K. Overvad et al.
Cardiovascular Diabetology, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2015
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Plasma Elaidic Acid Level as Biomarker of Industrial Trans Fatty Acids and Risk of Weight Change: Report from the EPIC Study
V. Chajes, C. Biessy, P. Ferrari, I. Romieu, H. Freisling et al.
Plos One, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2015
Artikel i vetenskaplig tidskrift

2014

Fruit and vegetable intake and cause-specific mortality in the EPIC study
M. Leenders, H.C. Boshuizen, P. Ferrari, P.D. Siersema, K. Overvad et al.
European Journal of Epidemiology, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2014
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 51 - 60 av 112

Sidansvarig: Växeln|Sidan uppdaterades: 2018-11-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?