Till sidans topp

Sidansvarig: Växeln
Sidan uppdaterades: 2018-11-25 19:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Rebecka Gustafsson - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Rebecka Gustafsson

Universitetsbibliotekarie

Rebecka Gustafsson
Universitetsbibliotekarie , Teamledare
rebecka.gustafsson@ub.gu.se
031-786 6630
0766-186630

Postadress: Box 607, 405 30 Göteborg
Besöksadress: Vasagatan 2A , 41124 Göteborg


Team e-resurser och söksystem vid Digitala tjänster (Mer information)
Box 607
405 30 Göteborg
Besöksadress: Vasagatan 2 A , 411 24 Göteborg

Om Rebecka Gustafsson

Digitala tjänster arbetar med samordning och utveckling av UB:s webb, elektronisk publicering, elektroniska tidskrifter, e-böcker, ämnesdatabaser, samt allmän IT-utveckling inom dessa områden. Verksamheten är organiserad i fem team som leds av koordinatorer.

Jag ingår i teamet för e-resurser och söksystem. Våra arbetsuppgifter består av två huvudsakliga delar. Den första är arbete med UB:s e-resurser, bl a omfattande tillgängliggörande och administration av våra e-resurser i ett antal olika system, avtals- och prisförhandlingar med olika leverantörer samt support till våra användare. Den andra delen är systemansvar för bibliotekets söksystem Supersök och biblioteksdatasystemet Koha. Jag är koordinator för teamet vilket innebär att jag förutom verksamhetsanvar också har ansvar för att kommunicera och samordna relevanta delar av verksamheten inom UB och även utanför UB.
 

Sidansvarig: Växeln|Sidan uppdaterades: 2018-11-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?