Till sidans topp

Sidansvarig: Växeln
Sidan uppdaterades: 2018-11-25 19:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Carin Bjarsch - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Carin Bjarsch

Universitetsbibliotekarie

Carin Bjarsch
Universitetsbibliotekarie , Teamledare
Produktägare
carin.bjarsch@ub.gu.se
031-786 2339
0766-182339

Besöksadress: Vasagatan 2 a , 41124 Göteborg


Team webb och kommunikation vid Digitala tjänster (Mer information)
Besöksadress: Vasagatan 2 A , 411 24 Göteborg

Om Carin Bjarsch

Jag arbetar på Digitala tjänster vid Göteborgs universitetsbibliotek. Digitala tjänster ansvarar för samordning och utveckling av bibliotekets digitala tjänster och e-resurser.  Det handlar om sök- och bibliotekssystem, webbplatser, publiceringssystem, elektroniska tidskrifter, e-böcker, ämnesdatabaser, samt allmän systemutveckling inom dessa områden. Verksamheten är organiserad i fem team som leds av teamledare.

Jag ingår i bibliotekets webbteam. Vi arbetar med design och utveckling av bibliotekets tjänster på universitetsbibliotekets externa och interna webbplats. All utveckling, förvaltning och utvärdering sker med användarnas behov och beteenden i centrum. 

Jag är teamledare för webbteamet vilket innebär att jag förutom verksamhetsanvar också har ansvar för att kommunicera och samordna relevanta delar av verksamheten inom och utanför universitetsbiblioteket.

Visar 1 - 3 av 3

2015

2011

Visar 1 - 3 av 3

Sidansvarig: Växeln|Sidan uppdaterades: 2018-11-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?