Vetenskapsfestivalen: Framtidens mat odlas i hav - Ett okänt skafferi
Är du intresserad av mat från havet? Passa då på att besöka utställningen "Framtidens mat odlas i hav - Ett okänt skafferi", som är en programpunkt under årets Vetenskapsfestival. Kom och undersök havets okända delikatesser. Smakprov utlovas!
Medverkande
Snuttan Sundell, Professor, Swemarc & Blå mat, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Henrik Pavia, Professor, Swemarc, Inst. för marina vetenskaper, Göteborgs universitet
Lisa Jönsson Bergman, Lektor, Swemarc, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Marica Andersson, Doktorand, Blå mat & Swemarc, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Jonathan Roques, Forskare, Swemarc & Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
John Axelsson, Doktorand, Blå mat & Institutionen för life sciences, Chalmers tekniska högskola
Swantje Enge, Forskare, Swemarc, Inst. för marina vetenskaper, Göteborgs universitet