Vetenskapsfestivalen: Framtidens mat odlas i hav - Gör ditt eget tångsalt
Är du intresserad av mat från havet? Passa då på att besöka utställningen "Framtidens mat odlas i hav - Gör ditt eget tångsalt", som är en programpunkt under årets Vetenskapsfestival. Ta med tångsalt hem för att skapa oanade smaker i ditt eget kök.
Medverkande
Snuttan Sundell, Professor, Swemarc & Blå mat, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Henrik Pavia, Professor, Swemarc, Inst. för marina vetenskaper, Göteborgs universitet
Lisa Jönsson Bergman, Lektor, Swemarc, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Marica Andersson, Doktorand, Blå mat & Swemarc, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Jonathan Roques, Forskare, Swemarc & Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
John Axelsson, Doktorand, Blå mat & Institutionen för life sciences, Chalmers tekniska högskola
Swantje Enge, Forskare, Swemarc & Inst. för marina vetenskaper, Göteborgs Universitet