Bild
Länkstig

Vegetarisk gastronomi

Kurs
IKG118
Grundnivå
7,5 högskolepoäng (hp)
Studietakt
50%
Undervisningstid
Blandad undervisningstid
Studieort
Ortsoberoende
Undervisningsform
Distans
Undervisningsspråk
Svenska
Start/slut
-
Ansökningsperiod
-
Anmälningskod
GU-19114
Ansökan stängd

Om utbildningen

Lär dig komponera smakrika vegetariska maträtter som främjar hälsa, miljö och ekonomi. Kursen ger dig inspiration till att skapa goda, hälsosamma och hållbara måltider och hur du kombinerar dessa med drycker. Du lär dig om näringsinnehåll och gröna livsmedelsval samt hur du sätter samman och balanserar smaker och texturer till en vegetarisk gastronomisk måltidsupplevelse.

Behörigheter och urval

Behörighet

Grundläggande behörighet

Urval

Betyg (34 %), högskoleprov (33 %) och högskolepoäng, max 165 hp (33 %)

Så är det att plugga

Undervisningen

Kursen går helt digitalt och alla undervisningstillfällen sker på kvällstid.

Lokaler

Kursen går helt digitalt.