Maten, sinnena och sensorisk kommunikation
Om utbildningen
Vet du om att det finns en vetenskap bakom smakerna, konsistenserna och aromerna i maten vi äter? Ta chansen att lära dig mer om hur dina sinnen fungerar och hur forskare och företag tar fram sensoriska beskrivningar och smakprofiler för sensorisk marknadsföring. Kursen kommer att ge dig insikt i hur dina upplevelser påverkas av tidigare erfarenheter, attityder och dina unika sinnens förmåga. Du får möjlighet att fördjupa dig i en livsmedelsprodukt och dess sensoriska profil med hjälp av sensoriska analysmetoder.
Kursen är flexibel och helt digital, så du kan utforska sinnenas värld var du än är och när det passar dig bäst under kursens gång. Anslut till vår nätgemenskap och forma framtidens sensoriska upplevelser.
Behörigheter och urval
Behörighet
Grundläggande behörighet
Urval
Betyg (34 %), högskoleprov (33 %) och högskolepoäng, max 165 hp (33 %)
Så är det att plugga
Lokaler
Kursen är helt digital.