Image
Sommarens startskott: 'Att skapa upplevelser' lanseras
Photo: Simon Fredling Jack
Breadcrumb

Sommarens startskott: 'Att skapa upplevelser' lanseras

Published

Utvecklingen går snabbt i upplevelseindustrin och i takt med det lanseras nu en tredje upplaga av läroboken "Från OK till WOW", som nu fått namnet "Att skapa upplevelser", av Lena Mossberg. Bocka för i kalendern och missa inte detta boksläpp med bubbel och sommarmingel!

Den nya upplagan av boken har fått ett helt nytt kapitel om hållbarhet, skrivet av Kristina Lindström som forskar och undervisar om turism, platsutveckling och hållbarhet vid universitetet i Stavanger. "Att skapa upplevelser" har också fyllts med fler exempel på upplevelser, skrivna av elva gästförfattare från olika områden. 

Boken gavs ut första gången 2015 och har varit mycket uppskattad av företagsledare, marknadsförare, utbildare och studenter. 

Kom och bubbla med oss när Lena Mossberg bjuder på introduktion

Lena Mossberg, författaren och forskare vid Företagsekonomiska institutionen vid Handelshögskolan i Göteborg, har turismmarknadsföring och kundupplevelser som fokusområden. Torsdagen 27 juni kl. 15.00 bjuder hon på en introduktion av den nya upplagan, och några av medförfattarna ger inblicar i sina bidrag. 

Anmäl dig idag

Seminariet kommer att sändas digitalt för de som vill delta via länk, men mingel och bubbel kan endast upplevas på plats på Lindholmen. Efter minglet lottas fem böcker ut bland de närvarande gästerna. 

Anmäl dig här: Sommarmingel med bokrelease! (invajo.com)

Program: 
14.30 Lobbyn är öppen för mingel och gratulationer
15.00 Seminarium: Lena Mossberg och några gästförfattare berättar varför det är viktigt och värt att uppdatera boken "Att skapa upplevelser" 
16.00 Bubbel, mingel och boklotteri i lobbyn 

Arrangör: Xperience Next, Lindholmen Science Park

Sista anmälningsdatum är 25 juni. Seminariepunkten sänds även digitalt. Ange fysisk/digital medverkan i anmälan. Virtuell möteslänk distribueras dagen innan och seminariet är kostnadsfritt.